+31 (0)10 846 75 12 support@maxbraamsvps.nl

Jouw unieke adres op het internet. Jouw Domeinnaam. Het is de plek waarop je je foto’s deelt, blogt, of je website bijhoudt voor uw bedrijf of privé. Wilt u een eigen website bouwen om familiefoto’s op te zetten, zelf een weblog bijhouden of zelf een webshop ontwerpen om producten te verkopen? Bij ons is het allemaal mogelijk. Van het simpele pakket Sitebuilder voor beginners tot software voor gevorderden als WordPress, Joomla!, Drupal, Magento of osCommerce.

Ook is het mogelijk om je eigen e-mail ontvangen op jouw unieke e-mailadres. Hierbij heb je alles in eigen beheer, van je instellingen tot aan je gegevens.

Via ons krachtige controlepaneel kan je domeinnamen 100% zelf beheren. DNS- en nameserver services zijn bij ons altijd gratis. Alle instellingen zijn daarbij op simpele wijze snel te wijzigen, zowel voor een enkele domeinnaam als voor meerdere. Op een overzichtelijke wijze kun je al je instellingen op jouw wensen afstemmen. Bekijk hier ons demo-account

Gebruikersnaam: demo_user

Wachtwoord:  demo

Bent u interesseert in uw eigen domeinnaam? Registreer deze dan gemakkelijk en snel via het onderstaande bestelformulier!