+31 (0)10 846 75 12 support@maxbraamsvps.nl

Hosted Exchange

Exchange is een e-maildienst op basis van Microsoft en wordt veelal in de zakelijke markt gebruikt. Exchange is een op e-mail gebaseerde samenwerkende communicatieserver voor grote bedrijven. Het grote voordeel van Exchange is dat u uw e-mail, agenda en contacten gemakkelijk met uw collega’s of vrienden kan delen. Daarnaast kunt u gebruik maken van een uiterst gebruiksvriendelijke webmail omgeving, gebaseerd op outlook voor de computer (Outlook Web Access).

Hosted Exchange is de gehoste variant van Exchange 2013, bedoeld voor het MKB of eenmanszaken. Het heeft meer opslagruimte en het delen van gegevens is veel gemakkelijker dan bij reguliere mail. Zo kan mail gemakkelijk gesynchroniseerd worden tussen uw mobiele telefoon en computer en/of uw laptop.

Alle voordelen op een rij:

  • E-mail, Contacten, Agenda en notities gesynchroniseerd tussen al uw apparaten
  • Webmail op basis van Outlook
  • Mailboxen van wel liefst 10GB per gebruiker
  • Geen dure serverinvesteringen benodigd.

Heeft u interesse in een hosted exchange account? neem dan contact op via: support@maxbraamsvps.nl of selecteer onderstaand het aantal gewenste mailboxen, en wij zullen zo spoedig mogelijk met u contact opnemen. Uw exchange omgeving kan al binnen 24h werkend zijn!