+31 (0)10 846 75 12 support@maxbraamsvps.nl

VPS

Voor de echte webmasters hebben wij een ongelofelijk geavanceerd virtuele server omgeving gecreëerd. Er zijn oneindig veel mogelijkheden, die we u graag allemaal op deze pagina laten zien. De VPS (Virtual Private Server) technologie is échte cloud, iedere virtuele server draait op meerdere omgevingen en is op iedere mogelijke manier redundant uitgevoerd. Bij uitval van één of meerdere van de componenten blijft het geheel vlekkeloos verder draaien. De mogelijkheden zijn eindeloos!

  • U kunt per virtuele server exact aangeven hoeveel RAM, CPU cores, opslagruimte, back-up ruimte en IP adressen de virtuele server tot beschikking krijgt. Iedere virtuele server is apart van elkaar te vergroten en te verkleinen.

 

  • Wij garanderen een uptime van 99,9% op de hardware die gebruikt wordt door de VPS. Is dit onverhoopt niet het geval dan krijgt u het betaalde bedrag terug.

 

  • Voor iedere virtuele server heeft u de keuze uit meer dan 100 kant-en-klare templates, zo kunt u bijvoorbeeld met één klik op de muis een webhosting server, een telefooncentrale, een Ubuntu server, Windows Server 2008 of Windows Server 2012 installeren. De mogelijkheden zijn eindeloos: Windows Server 2008, Windows Server 2012, CentOS, Debian, Fedora, Ubuntu, Red Hat, Arch Linux, ClearOS, Gentoo, OpenSUSE, Scientific Linux zijn maar een kleine greep uit het totale aanbod van besturingssystemen die u kunt installeren.